Sosyal Medya Hesaplarımız

Ne aramıştınız?

Haberler

XRP ETF Vızıltısı: Canary Capital Saldırıya Öncülük Ediyor

Big Breaking SEC To E28098Probably Appeal XRP Programmatic Sales Ruling In Ripple Case.webp

XRP ETF

Görünüşe göre Kripto odaklı yatırım firmaları artık Amerika Birleşik Devletleri’ndeki XRP Borsa Yatırım Fonu’na (ETF) bakıyor. Kripto odaklı yeni bir yatırım şirketi olan Bitcoin ve Ethereum ETF’lerinin başarılı lansmanının ardından Kanarya Başkentigeçen hafta ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) S-1 Formunu göndererek XRP ETF başvurusunda bulundu.

İlk XRP ETF Başvurusunu Yapan

Ancak Canary Capital tarafından yapılan bu başvuru, Valkyrie Fund’ın eski CIO’su ve kurucu ortağı Steven Mclurg tarafından kurulduğu için kripto topluluğundan büyük ilgi gördü.

Kaynak: X (Önceden Twitter)

Varlık yönetimi devi Bitwise Investment’ın yanı sıra Canary Capital’ın yanı sıra bugün 2 Ekim 2024’te ABD SEC’ye S-1 Formunu göndererek XRP ETF başvurusunda bulundu. Kuruluş zamanlamasına bakıldığında Canary Capital’in ilk şirket olduğu görülüyor. Delaware Şirketler Bölümü web sitesine göre XRP ETF başvurusunda bulunmak.

Olumlu gelişmeye rağmen XRP, İran ile İsrail arasında devam eden çatışma nedeniyle hâlâ ivme kazanmakta zorlanıyor.

XRP Mevcut Fiyat İvmesi

Yazının yazıldığı sırada XRP 0,588 dolar civarında işlem görüyor ve son 24 saatte %4,5’in üzerinde bir fiyat düşüşü yaşadı. Aynı dönemde işlem hacmi %65 arttı; bu da fiyat düşüşünün ortasında tüccarların ve yatırımcıların katılımında kayda değer bir artışa işaret ediyor.

XRP Teknik Analizi ve Yaklaşan

Uzman teknik analize göre XRP düşüş eğilimi gösteriyor ve önümüzdeki günlerde fiyat düşüşü yaşayacak. Ancak şu anda günlük zaman diliminde 200 Üstel Hareketli Ortalamanın (EMA) üzerinde işlem görüyor ve bu da yükseliş eğilimine işaret ediyor.

Tarihsel fiyat momentumuna dayanarak XRP günlük mumunu 0,568 dolar seviyesinin altında kapatırsa önümüzdeki günlerde %10’un üzerinde bir fiyat düşüşüyle ​​karşı karşıya kalması güçlü bir ihtimal.

Zincir İçi Metrikler

Teknik analizin yanı sıra, XRP’nin zincir üstü metrikleri de düşüş sinyali veriyor. Zincir üstü analiz firması Coinglass’a göre, XRP’nin Uzun/kısa oranı şu anda 0,897 seviyesinde bulunuyor ve bu da yatırımcılar arasında güçlü bir düşüş eğilimine işaret ediyor.

Kaynak: Coinglass

Ek olarak, gelecekteki açık pozisyonlarının %15 oranında azalması, trader’ların pozisyonlarının tasfiye edildiğini ve yeni pozisyonlar oluşturmakta tereddüt ettiğini gösteriyor.

Kaynak : CoinPedia

Yorum yapmak için tıklayın

Yorum Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer İçerikler

Haberler

Başlıklar Solana Coin Neden Düşüyor ?Meme Coinler Dikkat Çekiyor! Doge, Shiba, Pepe, BonkEn İyi Performans Gösteren Solana Zayıflık GösteriyorEn Güçlü Oyuncu, Poligon Devamlı Güç...

Alt Coin

Son dönemde kripto para piyasalarında büyük dalgalanmalar yaşanıyor, ve bu dalgalanmalardan etkilenen kripto paralardan biri de CYBER Coin. %50'den fazla değer kaybı yaşamasının ardındaki...

Alt Coin

NEXA coin, oyun oynayarak ve iş kanıtı madenciliği yaparak kripto para elde etmeye olanak sağlayan bir blokzinciridir. Diğer kripto paralar sadece İş Kanıtı (PoW)...

Alt Coin

Başlıklar WSM Token Nedir?WSM Token AirdropWSM Token Nereden Satın Alınır ?WSM OKX Borsasında ListelendiWSM Token YorumWSM Token Nedir? WSM Token Nedir? Wall Street Memes...