Sosyal Medya Hesaplarımız

Ne aramıştınız?

Haberler

Bitgert Coin, Mart 2024’te Trend Kripto Olarak Ön Plana Çıkıyor

bitgert 10.webp

 

Bitgert’in faaliyetlerinde 2 kat artış görülüyor ve her gün 300’den fazla yatırımcı BRISE’e katılıyor. ⁩

Hepsi bu kadar değilse de ekip, onu daha kıt, daha değerli hale getirmek ve uzun vadede topluluklarına büyük faydalar sağlamak için 2 trilyon token daha yakmaya karar verdi.

Mevcut Bitgert yakma istatistiklerini görebilirsiniz Burada.

Katman 1 alanındaki en hızlı büyüyen ekosistemlerden biri ve uzmanlara inanılacak olursa Bitgert, ATH’sine çok yakında ulaşabilir.

Bitgert, yükseliş eğilimi için güçlü bir konumda ve son hacim nedeniyle büyük direnç olan R1’i potansiyel olarak kırabilir.

Bitgert’i özel kılan şey nedir?

Bitgert’in (BRISE) işlem hacmi son 24 saatte 2.918.311 $ oldu; bu, bir gün öncesine göre %5,40’lık bir artışı temsil ediyor ve piyasa faaliyetlerinde son zamanlarda bir artışa işaret ediyor.

Bitgert Chain, diğer birçok blockchain ile karşılaştırıldığında daha hızlı blok sürelerine ve daha düşük işlem ücretlerine olanak tanıyan bir Yetki Kanıtı konsensusu üzerinde çalışır. Bu fikir birliği mekanizması, güvenlik ve istikrarı sağlayarak yeni blokları doğrulamak ve eklemek için önemli miktarda fon ayıran doğrulayıcılara dayanır.

Sıfıra yakın gas ücretleri ve yüksek hızlı zincirler arası işlemler sunar. Daha spesifik olarak, gaz ücreti işlem başına 0,00000000000001 ABD dolarıdır ve desteklenen aktarım hızı 100.000 TPS’ye kadardır.

BSC Zincirindeki akıllı sözleşme, bir geri satın alma mekanizmasına sahiptir. Daha kesin olmak gerekirse Bitgert, her işlem ücretinin %5’ini geri satın almaya, %3’ünü pazarlamaya ve %4’ünü staking ödüllerine yönlendiriyor. Ekibe göre geri alım, BRISE tokeninin fiyatını desteklemek ve onu deflasyonist bir varlık haline getirmek anlamına geliyor.

BRISE tokenleri merkezi kripto borsalarında ve merkezi olmayan borsalarda alınıp satılabilir. Bitgert’i satın almak ve ticaret yapmak için en popüler borsa OrangeX’tir; burada en aktif ticaret çifti BRISE/USDT, son 24 saatte 515.409 $ işlem hacmine sahiptir. Diğer popüler seçenekler arasında PancakeSwap (v2) ve Biconomy bulunmaktadır.

ACI PİYASALAR

Çözüm

Bitgert ekosistemi gelişmeye ve olgunlaşmaya devam ettikçe, olağanüstü tokenomik unsurları muhtemelen BRISE’in değerlemesinde temel etken olmaya devam edecek ve bu da onu blockchain ve kripto para birimi alanında kayda değer bir varlık haline getirecek.

Bugünün güncel Bitgert fiyatı $0,0000002627 USD ve 24 saatlik işlem hacmi geçen ay %79,25 artışla $2,484,023 USD oldu.

FİYAT TABLOSU

Bu projenin arkasındaki topluluk token konusunda inanılmaz derecede iyimser. Sen?

Risk iştahınıza göre DYOR’u asla unutmayın.

Bitgert hakkında daha fazla bilgi edinmek için şu adresi ziyaret edin: https://bitgert.com

Aşağıdaki borsalardan Bitgert coin’i hemen satın alın!

Satın al Kucoin – BRISE/USDT
Satın al Gate.io – BRISE/USDT
Satın al Pancakeswap
Satın al Uniswap

Kaynak : CoinPedia

Yorum yapmak için tıklayın

Yorum Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer İçerikler

Haberler

Başlıklar Solana Coin Neden Düşüyor ?Meme Coinler Dikkat Çekiyor! Doge, Shiba, Pepe, BonkEn İyi Performans Gösteren Solana Zayıflık GösteriyorEn Güçlü Oyuncu, Poligon Devamlı Güç...

Alt Coin

Son dönemde kripto para piyasalarında büyük dalgalanmalar yaşanıyor, ve bu dalgalanmalardan etkilenen kripto paralardan biri de CYBER Coin. %50'den fazla değer kaybı yaşamasının ardındaki...

Alt Coin

NEXA coin, oyun oynayarak ve iş kanıtı madenciliği yaparak kripto para elde etmeye olanak sağlayan bir blokzinciridir. Diğer kripto paralar sadece İş Kanıtı (PoW)...

Alt Coin

Başlıklar WSM Token Nedir?WSM Token AirdropWSM Token Nereden Satın Alınır ?WSM OKX Borsasında ListelendiWSM Token YorumWSM Token Nedir? WSM Token Nedir? Wall Street Memes...