Sosyal Medya Hesaplarımız

Ne aramıştınız?

Haberler

Kripto Stratejistine Göre Bir Sonraki Dogecoin (DOGE) Boğa Koşusunu Ne Tetikleyebilir?

Yakından takip edilen bir kripto stratejisti, en iyi memecoin Dogecoin’in (DOGE) iki direnç seviyesini aşmayı başarması halinde resmi olarak boğa piyasası bölgesine geçeceğine inanıyor.

Analist Ali Martinez, sosyal medya platformu X’teki 31.200 takipçisine DOGE’nin büyük bir üçgen formasyonu içerisinde işlem gördüğünü söylüyor.

Yatırımcıya göre DOGE, ikna edici bir şekilde teknik formasyondan çıkması durumunda tüm zamanların en yüksek seviyesini görebilir.

“Dogecoin bu çok yıllı alçalan üçgen oluşumunun zirvesine yaklaşıyor.

0,0835 doların üzerindeki haftalık mum çubuğu, potansiyel olarak 1 dolara doğru yeni bir DOGE boğa koşusunun başlangıcını tetikleyebilir. Ancak 0,0482 dolarlık desteğe dikkat etmeliyiz çünkü bu seviyedeki herhangi bir zayıflık işareti yeni bir yılın en düşük seviyesine yol açabilir.”

Yatırımcının grafiğine bakıldığında analistin DOGE için iki temel direnç gördüğü görülüyor. Birincisi üçgenin çok yıllı çapraz direnci, ikincisi ise 0,083 dolarlık yatay direnç gibi görünüyor. DOGE, bu yazının yazıldığı sırada Mayıs 2021’de ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,731 $’dan %91’in üzerinde düşüşle 0,059 $’dan işlem görüyor.

Piyasa değerine göre en yüksek kripto varlığına bakan tüccar, Bitcoin’in (BTC) bir haftadan altı aya kadar hareket etmeyen tüm kripto paraların ortalama satın alma fiyatını takip eden sıcak arz metriğini yakından takip ettiğini söylüyor.

Martinez’e göre, zincir üstü metriğin mevcut değerinin üzerine çıkması durumunda BTC için yeni bir boğa koşusu şekillenecek.

“Bitcoin sıcak arzının gerçekleştiği fiyat göstergesi, boğa koşusunun yalnızca BTC 28.233 doların üzerinde sürdürülebilir bir kapanış sağlaması durumunda yeniden alevleneceğini gösteriyor!”

Resim

Bu yazının yazıldığı sırada Bitcoin 26.932 dolardan işlem görüyor.

Yorum yapmak için tıklayın

Yorum Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer İçerikler

Haberler

Başlıklar Solana Coin Neden Düşüyor ?Meme Coinler Dikkat Çekiyor! Doge, Shiba, Pepe, BonkEn İyi Performans Gösteren Solana Zayıflık GösteriyorEn Güçlü Oyuncu, Poligon Devamlı Güç...

Alt Coin

Son dönemde kripto para piyasalarında büyük dalgalanmalar yaşanıyor, ve bu dalgalanmalardan etkilenen kripto paralardan biri de CYBER Coin. %50'den fazla değer kaybı yaşamasının ardındaki...

Alt Coin

NEXA coin, oyun oynayarak ve iş kanıtı madenciliği yaparak kripto para elde etmeye olanak sağlayan bir blokzinciridir. Diğer kripto paralar sadece İş Kanıtı (PoW)...

Alt Coin

Başlıklar WSM Token Nedir?WSM Token AirdropWSM Token Nereden Satın Alınır ?WSM OKX Borsasında ListelendiWSM Token YorumWSM Token Nedir? WSM Token Nedir? Wall Street Memes...