Sosyal Medya Hesaplarımız

Ne aramıştınız?

Haberler

Binance Vadeli İşlemler 50x kaldıraçla kalıcı sözleşme başlatıyor

Kripto para sektörünün önde gelen oyuncularından Binance Futures, yeni bir ürünün tanıtımıyla tekliflerini geliştirmeye hazırlanıyor.

15 Ekim itibarıyla Binance Vadeli İşlemler, kripto yatırımcılarının 50 kata kadar kaldıraçla işlem yapmalarına olanak tanıyan yeni bir finansal araçtan yararlanmalarını sağladı.

Binance’e göre, temel varlık olarak BarnBridge (BOND) tokeni tarafından desteklenen ve takas varlığı olarak Tether’e (USDT) sahip BOND/USDT Sürekli Sözleşmesi, kripto meraklıları için yeni bir fırsat sunuyor. 7/24 çalışarak kullanıcılarına sürekli işlem olanağı sağlar.

Sözleşme aynı zamanda 0,001’lik bir onay büyüklüğü ve +%2,00 veya -%2,00’lik bir tavan fonlama oranıyla birlikte geliyor ve fonlama ücreti ödemeleri her dört saatte bir gerçekleşecek.

Yeni teklifin haberi, Binance’in 20 katına kadar kaldıraçla U tabanlı BIGTIME kalıcı sözleşmelerini başlatmasından yalnızca birkaç gün sonra geldi.

Ek olarak Binance, 9 Ekim’de seçilmiş piyasalarda vadeli işlem ürünleri için kopya ticaretini başlattı. Yeni özellik, kullanıcıların deneyimli yatırımcıların portföylerini ve stratejilerini takip etmesine ve kopyalamasına olanak tanıyor.

Ayrıca çeşitli kullanıcı tercihlerine ve risk toleranslarına uyum sağlamak için “sabit miktar” ve “sabit oran” modları da sunar.

BOND yükselişini sürdürüyor

Başka yerlerde BarnBridge’in BOND tokeni önemli bir fiyat artışı kaydetti ve değeri iki katından fazla arttı.

Fiyat artışı büyük ölçüde BarnBridge’in ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun belirtilmemiş taleplerine uymayı amaçladığını duyurmasına bağlandı.

Token, 14 Ekim’de 4,20 dolardan işlem görüyordu; bu, yönetim varlığının Mayıs ayından bu yana en yüksek fiyatına yükselmesini sağlayan iki günlük yükselişin devamına işaret ediyordu.

Şu anda BarnBridge beş günün en yüksek seviyesi olan 3,22 doların yakınında işlem görüyor. Kripto para biriminin en yüksek noktasından %9,93 aşağıda ve beş günün en düşük seviyesi olan 1,61 dolardan %80,47 daha yüksek olmasıyla BOND, rallinin ivme kaybetmesi durumunda potansiyel olarak değişken bir pozisyonda bulunuyor.

Yorum yapmak için tıklayın

Yorum Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer İçerikler

Haberler

Başlıklar Solana Coin Neden Düşüyor ?Meme Coinler Dikkat Çekiyor! Doge, Shiba, Pepe, BonkEn İyi Performans Gösteren Solana Zayıflık GösteriyorEn Güçlü Oyuncu, Poligon Devamlı Güç...

Alt Coin

Son dönemde kripto para piyasalarında büyük dalgalanmalar yaşanıyor, ve bu dalgalanmalardan etkilenen kripto paralardan biri de CYBER Coin. %50'den fazla değer kaybı yaşamasının ardındaki...

Alt Coin

NEXA coin, oyun oynayarak ve iş kanıtı madenciliği yaparak kripto para elde etmeye olanak sağlayan bir blokzinciridir. Diğer kripto paralar sadece İş Kanıtı (PoW)...

Alt Coin

Başlıklar WSM Token Nedir?WSM Token AirdropWSM Token Nereden Satın Alınır ?WSM OKX Borsasında ListelendiWSM Token YorumWSM Token Nedir? WSM Token Nedir? Wall Street Memes...